В Одесі один підліток вдарив іншого ножем під сварки на футбольному полі

В Одесі на території футбольного клубу “Чорноморець” на вулиці Азарова трапився конфлікт між двома підлітками. Один з них вдарив іншого ножем у живіт.

Про це повідомляється в телеграм-каналах.

За даними очевидців, хлопчик з “Чорноморця” після закінчення гри залишився на полі дивитися наступний матч. Зайшли підлітки з іншого футбольного клубу. Між ними виник конфлікт просто на полі під час матчу. Хлопчик дістав ніж і вдарив іншого в живіт. Його забрала швидка.

На опублікованому відео близькі неповнолітнього з ножем стверджують, що він все зробив правильно і ніяк інакше вирішити цей конфлікт не можна було.

“Він таки договорився. Спасибі, що не кувалдою по голові вдарив. Якщо буде багато говорити, то ще раз домовиться”, – сказав чоловік.

На питання матері постраждалої дитини, чи це адекватна поведінка дитини під час сварки, вони відповіли, що так.

“А як повинно бути в світі? Якщо одна дитина допекла іншу – як бути?”, – пояснив чоловік.

Як повідомили у поліції, слідчі вирішують питання про відкриття кримінального провадження. Для з’ясування повних обставин події підлітка опитують у Приморському відділі поліції.

За їхньою попередньою інформацією, між двома 15-річними однолітками виникла словесна перепалка. Один із них нібито застосував речовину сльозогінної дії, а інший у відповідь ударив того “металевим предметом у живіт”. Наразі встановлюється ступінь тяжкості отриманих юнаками тілесних ушкоджень. // Діло

You may also like...