У Черкасах члена військово-лікарської комісії викрили у хабарництві

Чоловік вимагав від черкащанина майже вісім тисяч доларів. За ці гроші він обіцяв вплинути на рішення ВЛК про визнання чоловіка призовного віку непридатним до військової служби та видати довідку. Фігуранту повідомили про підозру. Йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Задокументували протиправну діяльність слідчі слідчого управління ГУНП в Черкаській області за оперативного супроводу управління стратегічних розслідувань ДСР Нацполіції та процесуального керівництва Черкаської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону.

Фігурант вимагав 7700 доларів за вплив на рішення ВЛК та довідку про непридатність до служби. Під час отримання грошових коштів його затримали у службовому кабінеті. Також у порушника вилучили ще 8 000 доларів, понад 60 000 гривень та документи.

Наразі слідчі повідомили члену ВЛК про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 369-2 (Зловживання впливом) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

Відділ комунікації поліції Черкаської області

You may also like...