Поліцейські затримали злодія, який з салону краси на Печерську викрав ювелірних виробів на ₴215 000

Фігурант потрапив до приміщення салону з «чорного входу», та, скориставшись відсутністю людей, вкрав прикраси. Правоохоронці оперативно розшукали чоловіка і вилучили викрадене.

До Печерського управління поліції звернулася власниця салону краси з заявою про те, що з приміщення зникли ювелірні вироби з срібла та білого золота, а вхідні скляні двері салону розбиті.

Правоохоронці з’ясували, що ввечері, після завершення роботи салону краси, через двері «чорного ходу» чоловік проник до приміщення та викрав прикраси в загальній сумі на 215 тисяч гривень. Намагаючись покинути приміщення він заблукав та, шукаючи вихід, вибив вхідні двері.

Працівники сектору кримінальної поліції відділу поліції спільно із сектором кримінального аналізу територіального підрозділу протягом кількох годин встановили й затримали раніше судимого 27-річного уродженця Луганщини, який декілька днів як прибув до столиці.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. Слідчі повідомили затриманому про підозру й скерували до суду клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...