Інформація ДАІ м. Києва

Як повідомили УК в Відділі зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва, за 28-29 травня 2011 року співробітниками ДАІ було виявлено 1104 порушення ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 593; створення аварійної ситуації – 3, керування в стані алкогольного сп’яніння – 98. За вихідні зареєстровано 12 ДТП в яких 2 особи загинуло та 17 отримали травми.

Незаконне заволодіння автотранспортом: субота – Дарницький р-н а/м «Тойота Камрі», чорний, 2007 р.в., д/н АА7932ЕВ.  
 
По «гарячим» слідам інспекторами ВДАІ Печерського р-ну затриманий чоловік, який незаконно заволодів а/м «ВАЗ-21063». А держінспекторами ВРЕР-11 по «гарячих слідах», згідно орієнтування, за крадіжку особистого майна затримано злодія. Співробітниками ДАІ столиці виявлені та затримані 9 авто, що знаходились у розшуку: «Деу Ланос», «Тойота Корола», «Лексус GX 470», «Мерседес Бенц», «Пежо-407», «ВАЗ-2110», «Деу Ланос», «Деу Ланос» та «Шкода Октавія». Крім того затримано особу, яка знаходилась у розшуку. Інспекторами ВДАІ Солом’янського р-ну виявлений а/м «Мерседес Бенц 200», водій якого 27.05.11 скоїв ДТП та з місця аварії зник. До райуправлінь міліції за незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин доставлено – 3; вантаж без документів – 1; шахрайство – 1; по заходам під назвою «Нерест» – 1; підробку водійських документів – 1; порушення правил зберігання мисливської зброї – 1.     
 
Державтоіспекція Києва з 4 по 30 травня проводить комплекс заходів під назвою  «Залізничний переїзд». Співробітники ДАІ проведуть профілактичні бесіди з усіма учасниками дорожнього руху, під час яких ще раз нагадають про правила проїзду залізничних переїздів. Спеціалісти проведуть обстеження усіх залізничних переїздів столиці. При виявленні порушень вимог утримання залізничних переїздів посадовим особам спочатку видадуть приписи на їх усунення, а у випадку невиконання приписів притягнуть до адміністративної відповідальності.
 
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії  483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того розпочав працювати телефон для СМС повідомлень: (063) 7682020.
 

 

You may also like...