У столиці 41-річний п’яний водій влаштував ДТП та перегони з правоохоронцями

Сьогодні, 28 жовтня 2011 року близько 07 години ранку, працівники відділу ДАІ Шевченківського району столиці за повідомленням чергового виїхали на місце пригоди. Як з’ясувалося, на перехресті вулиць Хрещатик-Інститутська сталось зіткнення двох автомобілів: Мазда, якою керував мешканець Бориспільського району 1974 року народження, та Деу Ланос під керування водія-киянина, 1970 року народження. Інспектори одразу розпочали фіксувати ДТП. Водій автомобіля Деу передав документи через напіввідкрите бокове вікно, не виходячи з автомобіля.

Доки інспектори ДАІ оформляли необхідні матеріали по пригоді, водій Деу, з пошкодженим переднім лівим колесом, завів автівку та поїхав.
Правоохоронці одразу кинулись наздоганяти втікача. Через декілька хвилин його зупинили на заїзді до стадіону “Динамо” ім. В. Лобановського.

Водія просили вийти з автомобіля, але той відмовлявся та демонстративно пив пиво. Після того як виїзд на дорогу було заблоковано він почав їздити на площадці перед стадіоном, створюючи загрозу громадянам та працівникам міліції.

Для припинення протиправних дій інспектори намагалися розблокувати двері автомобіля з боку водія, після чого дебошир дістав предмет схожий на пістолет (як пізніше виявилося пристрій для відстрілу гумовими кулями ) та направив у бік працівника міліції, в другій руці він тримав сокиру. Згідно вимог Закону, один із співробітників ДАІ попередив про застосуванню вогнепальної зброї, а інший в цей момент розбив ліве бокове вікно автомобіля. Лише при застосуванні заходів фізичного впливу вдалось роззброїти порушника.

Злочинець був доставлений до Печерського райуправління міліції вже у наручниках. Розпочате слідство.

Прес-служба УДАІ в місті Києві

You may also like...