Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 12.12.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 220 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Ширяївського РВ надійшла заява від жителя с. Мар`янівка, 1967 р.н., про те, що вночі, з території фермерського господарства невідомий зловмисник викрав 250 кг силосу. Вжитими заходами у вчиненні вказаного злочину викрито трьох місцевих жителів, 1977 р.н., 1996 р.н., та 1997 р.н., від яких отримано правдиві свідчення.

До Ізмаїльського МВ надійшла заява від Анжели, 1971 р.н., про те, що в 2011 р. за місцем свого мешкання вона виявила відсутність телевізора та бензогенератора. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито Едуарда, 1989 р.н., жителя районного центру, від якого отримано правдиві свідчення.

Працівники Роздільнянського РВ за вчинення крадіжки запчастин до мотоциклу, з сараю односельчанина, викрито 16-річного Миколу. Сума збитку становить 1340 грн. Наразі отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази. Молодика відпущено під зобов’язання.

До чергової частини Котовського МВ звернувся 33-річний Сергій, який повідомив, що його побили односельці. Працівниками міськвідділу міліції встановлено, що між заявником та двома мешканцями с. Бочманівка на ґрунті неприязних відносин сталася сварка, яка переросла в обопільну бійку. Відомості про дане кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського МВ надійшла заява від жителя с. Першотравневе, 1958 р.н., про те, що за місцем свого мешкання він виявив відсутність грошей в сумі 2100 грн. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито жителя смт. Суворово, 2001 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

Працівниками Хмельницького ВМ за гарячими слідами викрито Дениса, 1983 р.н., який на парковці біля супермаркету відкрито заволодів мобільним телефоном у Олега, 1982 р.н., жителя Миколаївської області. Вилучено речові докази.

До Малиновського РВ надійшла заява від Любомира, 1970 р.н., про те, що Олександр купив у нього автомобіль "ВАЗ-2103", але не віддав частину грошей. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито Олександра, 1974 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До Київського РВ надійшла заява від Віталія, 1987 р.н., про те, що на площі Толбухіна, невідома жінка, використовуючи підроблені документи співробітника благодійного фонду, під приводом збору грошей для лікування постраждалої дитини, заволоділа його грошима в сумі 500 грн. Вжитими заходами у вчиненні вказаного кримінального правопорушення викрито жительку Любашівського району, 1993 р.н., від якої отримано правдиві свідчення.

Працівниками Кодимського РВ зупинено жителя с. Мала-Слобідка, 1986 р.н., у якого виявлено та вилучено 3 гр. марихуани.

Працівниками Любашівського РВ в ході відпрацювання району в с. Бобрик-1 у 47-річного місцевого жителя виявлено та вилучено 3 гр. марихуани та в с. Солтанівка у 22-річного чоловіка вилучено 5 гр. марихуани. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

Працівниками Ізмаїльського ВМ зупинено Василя, 1983 р.н., у якого виявлено та вилучено 30 г марихуани. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

Працівниками Приморського РВ вжитими заходами було викрито раніше засудженого 23-річного Леоніда, який шахрайським шляхом заволодів у 32-річної Алевтини грошима, після чого зник у невідомому напрямку. Молодик зізнався у вчиненні вказаного кримінального правопорушення. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Ведеться слідство.

До Шевченківського ВМ звернулася із заявою Наталя, 1966 р.н., щодо вжиття заходів до невідомого чоловіка, який відкрито заволодів мобільним телефоном у її сина. В ході здійснення оперативно-розшукових заходів співробітниками карного розшуку було викрито раніше засудженого жителя Одеської області, від якого отримано правдиві свідчення у вчиненні вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

До Портофранківського ВМ надійшла заява від приватного підприємця, про те, що невідома особа з продуктової крамниці викрала гроші в сумі 1500 гривень, які знаходилися під прилавком. В ході відпрацювання заяви у вчиненні вказаного кримінального правопорушення було викрито Павла, 1996 р.н. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Співробітниками патрульно-постової служби міліції Білгород-Дністровського МВ викрито 46-річного жителя міста, у якого під час огляду виявлено та вилучено скляний флакон з рідиною схожою на розчин опію. Речовину направлено на експертизу до НДЕКЦ, за результатами якої буде прийнято рішення.

До Білгород-Дністровського МВ звернулась 50-річна жителька міста яка повідомила, що її співмешканець під час сварки спричинив їй тілесні ушкодження. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 125 Кримінального Кодексу України (умисне тілесне ушкодження), слідство триває.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...