На Сумщині затримали жінку, яка позбавила життя свого чоловіка

Розпиття алкогольних напоїв між подружжям закінчилося смертельним ножовим пораненням. Отримані тілесні ушкодження виявились несумні з життям для чоловіка.

Напередодні, до поліції звернулася жінка, яка повідомила, що вбила свого співмешканця.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції. Як з’ясували правоохоронці, напередодні у вечірній час подружжя спільно розпивало спиртні напої. Через деякий між ними виникла сварка, у ході якої у захмелілої жінки виник умисел позбавити життя чоловіка. Дочекавшись поки потерпілий, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, ліг відпочивати та не міг чинити належного опору, зловмисниця завдала йому декілька ударів ножем в область грудної клітини. Від отриманих травм останнім помер на місці. Після вчиненого жінка втекла з місця події, а повернувшись наступного дня самостійно повідомила про вказаний факт до поліції.

Правоохоронці затримали 43-річну зловмисницю в порядку ст. 208 Кримінального кодексу України та вже повідомили про підозру за ст. 115 ч.1 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Сумської області

You may also like...