У Києві крадій видав себе за сантехніка, обікрав пенсіонерку та втік на «Maserati»

За процесуального керівництва Святошинської окружної прокуратури міста Києва викрито та повідомлено про підозру громадянину за фактом вчинення крадіжки, поєднаного з проникненням у житло (ч. 4 ст. 185 КК України).

За даними слідства, підозрюваний, представившись пенсіонерці сантехніком, обманом проник до її квартири та, відволікаючи її увагу, викрав заощадження потерпілої у сумі 1000 доларів США та 40 000 гривень.

Возможно, это изображение 2 человека и текст

Зловмисника затримали «по гарячих слідах» після спроби втекти на автомобілі марки «Maserati», яку останній використовував у своїй «діяльності». За результатами слідчих дій автомобіль та інші речові докази вилучено.

У межах розслідування правоохоронці встановили, що підозрюваний причетний до вчинення аналогічних злочинів у Одеській та інших областях. Також дана особа перевіряється на причетність до вчинення крадіжок на території міста Києва.

На даний час вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Викриття протиправної діяльності здійснювалося прокурорами спільно зі слідчими Святошинського УП ГУНП у місті Києві за оперативного супроводження співробітників УКР Нацполіції у місті Києві.

Київська міська прокуратура

You may also like...