У Росії 13-річна дівчинка зарізала двох зведених сестер двох і п’яти років

Дівчинка, яка вбила двох сестер у Тольятті, попередньо зарізала їх тому, що не хотіла, щоб її мати мирилася з вітчимом на тлі випадків домашнього насильства.

Загиблі зведені сестри – діти вітчима від першого шлюбу. У квартирі на вулиці Лізи Чайкіної жили четверо дітей. Дворічна дівчинка та її п’ятирічна сестра – від першого шлюбу Юрія, а 13-річна Ліза та її сестра – від першого шлюбу Ірини. Рідний батько Лізи знаходиться на СВО.

За попередніми даними слідства, у родині були скандали, а Ліза не любила вітчима. На фоні сварок 13-річна Ліза вмовляла маму піти від нього через домашнє насильство, але в результаті та продовжувала жити з чоловіком. Як вважають слідчі, це могло бути мотивом жорстокого вбивства.

У день трагедії батьки дівчаток були в поліції на допиті за заявою про незаконне проникнення в житло, яке мати Лізи подала на вітчима після чергової сварки.

13-річна Ліза зарізала своїх молодших зведених сестер, сховала тіла на балконі та пішла гуляти до “Парку 8-го жовтня”. Тіла двох дівчаток виявила інша сестра Лізи – вона спочатку вирішила, що дівчатка так грають у хованки, а потім побачила кров і повідомила всіх батьків.

Коли мати зв’язалася з Лізою і запитала, чи вона знає, що трапилося вдома та, за попередньою інформацією, написала: «Це я! Аахахах».

Після допиту у СК та спілкування з психологом Лізу відвезли до психоневрологічного диспансеру на експертизу. // Baza

You may also like...