Внаслідок російського удару на Київщині пошкоджено шість будинків, двоє людей отримали поранення

Сьогодні зранку ворог атакував Київську область ракетами. Станом на 8:00 до медиків звернулося дві людини.

Про це повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко

“Поранення незначні. Медична допомога надана на місці. Госпіталізації потерпілі не потребують”, – написав він у у Facebook.

Внаслідок падіння уламків в одному з населених пунктів пошкоджено 6 багатоповерхівок та понад 20 приватних будинків. В приміщеннях вибиті вікна, балкони, посічені фасади та покрівлі.

Також пошкоджені будівлі АЗС, аптеки, підприємства, адміністративна будівля та три автомобілі.
Оперативні служби на місцях продовжують фіксацію та ліквідацію наслідків ракетної атаки.

Руслан Кравченко запевнив, що вся необхідна допомога населенню буде надана: “Над цим вже працюємо разом з представниками місцевої громади. Пошкоджені вікна в будинках замінить міжнародний фонд GEM”.

У Державній службі надзвичайних ситуацій України додали, що внаслідок падіння уламків ворожої ракети в одному з районів області були частково зруйновані приватні житлові будинки та споруди.

На ліквідації наслідків ракетного удару задіяно дві одиниці техніки та 15 чоловік особового складу. На місці працюють психологи та медичні працівники ДСНС.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 23 червня, починаючи з 4.40, росіяни атакували Україну крилатими ракетами типу “Калібр”. Близько 5.15 у Києві пролунали вибухи. Мер міста Віталій Кличко повідомив, що в області та в столиці працюють сили протиповітряної оборони. // Дзеркало тижня

You may also like...