Поліцейські розшукали чоловіка, який попри заборону запустив салют у Дарницькому районі столиці

Киянину повідомлено про підозру у вчиненні хуліганських дій, йому загрожує до п’яти років обмеження волі.

Нагадаємо, 11 червня, під час моніторингу соцмереж правоохоронці виявили публікації, на яких невідомі запускали салют у Дарницькому районі столиці. Для встановлення обставин події та пошуку порушника на місце прибули наряди патрульної поліції, слідчо-оперативна група та працівники кримінальної поліції Дарницького управління.

У подальшому, під час комплексу пошукових заходів оперативники встановили, що феєрверк запускали з території сміттєспалювального заводу, а до його запуску причетний 25-річний працівник установи. Останній пояснив правоохоронцям, що вирішив перевірити салютну установку на справність.

Дізнавачі Дарницького управління поліції за процесуального керівництва Дарницької окружної прокуратури повідомили фігурантові про підозру у вчиненні хуліганства (ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України). Киянину загрожує до п’яти років обмеження волі.

УВАГА!

Поліція Києва вкотре наголошує на категоричній забороні використання будь-яких піротехнічних виробів у період дії воєнного стану. За вчинення вказаного правопорушення передбачена кримінальна відповідальність – до п’яти років обмеження волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...